Wat doen wij?

Gespecialiseerd in het transport van prefab betonelementen waarbij hoogte- lengte- en breedtetransport ons niet vreemd is.

Onze diensten

Transport prefab beton diensten

Transport prefab beton

Een groot deel van onze vloot is actief in het transport van prefab beton elementen. Hiervoor hebben we verschillende muuropleggers, binnenladers en platte trailers ter beschikking. Alsook onze uitschuifbare oplegger en onze schuinstelling doen hiervoor dienst.

Uitzonderlijk vervoer

Het transporteren van goederen die de breedte, lengte of hoogte overschrijden is een echte specialiteit van transport Gesquiere.

Daar wij zeer bekwame chauffeurs in dienst hebben die geen uitdaging uit de weg gaan worden zelfs dergelijke opdrachten zorgvuldig tot een goed einde gebracht.

transport Uitzonderlijk vervoer
Transport rollend materieel

Transport rollend materieel

We beschikken over diepladers om het transport van rollend materieel uit te voeren. Vorkheftrucks, wielladers, graafkranen etc. kunnen we met alle zorgvuldigheid verplaatsen van A naar B.

Transport bouwmaterialen

Bouwmaterialen behoort sinds jaar en dag tot onze diensten. Met kippers vervoeren we zand, steenslag, aarde en andere losgestorte goederen. Voor het transport van gepalletiseerde bouwmaterialen hebben we een hiervoor speciaal voorziene platte trailer met zijborden. Met onze bulktrailer leveren we cement aan betoncentrales in het ganse land.

Transport bouwmaterialen
transport Hooihandel

Hooihandel

Daar onze specialisatie op Engeland ligt hebben we gezocht naar een retourvracht voor onze platte trailers. Engeland, met zijn uitgestrekte groene weilanden, is het land bij uitstek om kwalitatief hoogstaand hooi te oogsten. Dit hooi wordt bij ons verkocht op ons depot of rechtstreeks geleverd uit Engeland. Hiervoor zijn wij uiteraard FCA gecertificeerd.

Transport gesquiere feedchain alliance

Share This